Want een ongeluk zit
in een klein hoekje


Aansprakelijkheidsverzekering

Oeps! Je knoeit rode wijn op de nieuwe vloerbedekking van de buren. Goal! Je zoontje schiet zijn voetbal snoeihard in de bovenhoek - van een winkelruit. Zulke alledaagse ongelukjes kunnen soms duur uitpakken. Dan helpt de KNMV Aansprakelijkheidsverzekering. Die vergoedt schade die jij of je gezinsleden veroorzaken aan anderen als je daar volgens de wet aansprakelijk voor bent.

Waarom is onze aansprakelijkheidsverzekering de beste keus?

Je hele gezin wereldwijd verzekerd

Met de KNMV Aansprakelijkheidsverkering ben jij, plus eventueel je hele gezin, wereldwijd verzekerd. Het verzekerd bedrag is standaard EUR 1.500.000,- per gebeurtenis.

Studerende kinderen meeverzekerd

Kies je voor de gezinsdekking, dan zijn ook je kinderen meeverzekerd. Niet alleen als ze nog thuis wonen, maar ook als ze studeren en op kamers zitten.

Nul euro eigen risico

Voor schadegevallen die door de KNMV Aansprakelijkheidsverzekering zijn gedekt betaal je geen eigen risico.

Extra voordelen

Opzeggen wanneer jij wilt

Je kunt de verzekering op elk moment opzeggen. Deze stopt dan automatisch 30 dagen later.

Premie berekenen

wat vergoedt de Aansprakelijkheidsverzekering?

Schade aan anderen

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je toebrengt aan anderen. Het verzekerd bedrag is EUR 1.500.000,- per gebeurtenis. Je kan dit verhogen tot EUR 2.500.000,-. Soms is je aansprakelijkheid voor schade aan anderen niet verzekerd. Bijvoorbeeld als je die opzettelijk veroorzaakt. In de polisvoorwaarden lees je wanneer je aansprakelijkheid niet verzekerd is.

Schade door uw woning

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt ook schade die jouw woning veroorzaakt aan anderen en waar jij als eigenaar aansprakelijk voor bent. Denk aan een dakpan die van je huis of schuur op de auto van de buurman waait ¿ of op de buurman zélf. Die dekking geldt ook voor je eventuele recreatiewoning, stacaravan, tuinhuisje of tweede woning in Europa (behalve bij verhuur).

Overal ter wereld

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering dekt ook schade als je in het buitenland bent, wereldwijd. Voorwaarde is wel dat je in Nederland woont.

Voor je hele gezin!

Met de gezinsdekking zijn ook je partner, je kinderen én je huisdieren meeverzekerd.

Geen eurocent eigen risico

Als wij zeggen geen eigen risico dan bedoelen we ook géén eigen risico. Je komt niet voor onverwachte extra kosten te staan. Je betaalt niets tot het maximumbedrag waarvoor je bent verzekerd.

Belangrijke documenten

Bekijk de Verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt je deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.