Waar moet je op letten bij het verzekeren van je Allroad?

Jouw allroad is een echte alleskunner. Het is de ideale metgezel voor ontspannen toeren in eigen land én voor uitdagende reizen voorbij de horizon. Solo of samen, met of zonder bepakking. En vooral: met of zonder verharde weg onder je wielen. Waar je ook rijdt, onze motorverzekering biedt precies de dekking die je nodig hebt.

Allroad: op elk type weg

Je allroad én je verzekering zijn gemaakt voor elk type wegdek. Van klinkers- en kasseienwegen tot rimpelloze asfaltlinten en uitdagend gravel in het hooggebergte. Jouw allroad is er geschikt voor en jouw verzekering ook. Dus waar het avontuur je ook brengt: op officiële wegen en routes ben jij overal verzekerd.

Hoe zit het offroad? Bosweggetjes en zandpaden vallen onder de dekking van de KNMV Motorverzekering, zolang het openbare wegen betreft. Deelname aan door de KNMV of onder toezicht van de KNMV georganiseerde offroad ritten zijn ook verzekerd!

Pechservice buitenland

Goed nieuws voor al jouw avonturen over de grens: pechservice buitenland is standaard inbegrepen bij je motorverzekering. Zo krijg je altijd snelle en deskundige technische hulp, waar in Europa je ook bent. Inclusief vervangend vervoer als dat nodig is. Niets houdt jou tegen om maximaal te genieten.

Accessoires en bagage

Ga jij bepakt en bezakt op reis? Bij de meeste reisverzekeringen vallen je kostbare zijkoffers en/of topkoffer niet onder de bagagedekking. Daarom kun je die bij ons eenvoudig meeverzekeren via de accessoires-module van je WA + Casco of WA + Uitgebreid Casco-verzekering.

Waarom is onze motorverzekering voor je Allroad de beste keus?

Nieuwwaarderegeling

Als je een nieuwe motor hebt gekocht, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Onze nieuwwaarderegeling neemt alle zorgen weg. Je motor is namelijk 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. De nieuwwaarderegeling geldt voor de dekkingen WA + Beperkt Casco en WA + Uitgebreid Casco.

Gratis pechservice buitenland

Bij je motorverzekering is Pechservice Buitenland inbegrepen! Dat scheelt al snel EUR 30,- per jaar (vergeleken met een los abonnement voor pechhulp in het buitenland). Repareren is niet mogelijk? Dan heb je in het buitenland ook recht op vervangend vervoer.

Aanvangskorting

KNMV Verzekeringen hanteert een aanvangskorting. Voorbeeld: ben je 40 jaar of ouder en rijd je minder dan 15.000 km per jaar? Dan krijg je van ons direct 45% korting! Dit kan op basis van je schadevrije jaren oplopen tot 75%.

Veelgestelde vragen

  • Als je de voortgezette rijopleiding (VRO) hebt gevolgd bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) krijg je korting op je premie bij Allianz en a.s.r.

  • De persoon die de verzekering heeft afgesloten (de verzekeringnemer).

  • Voor ieder jaar dat je achter elkaar verzekerd bent geweest en geen schade hebt gehad, bouw je een schadevrij jaar op. Wanneer er sprake is van schade kan je schadevrije jaren kwijtraken. Dit is afhankelijk van de situatie.

Meer veelgestelde vragen