Je inboedel altijd
goed verzekerd

Premie berekenen

Inboedelverzekering

Je bent zuinig op je spullen, in huis en in je schuur, berging of garage. En als daar iets mee gebeurt, wil je die zo nodig snel kunnen vervangen. Daarvoor is er de KNMV Inboedelverzekering. Die dekt schade aan jouw inboedel bij onvoorziene gebeurtenissen en sluit naadloos aan op de KNMV Woonhuisverzekering. Ideaal, want zo ben je nooit dubbel of onnodig duur verzekerd.

Waarom is onze inboedelverzekering de beste keus?

Ook kostbare apparatuur goed gedekt

Computers en audiovisuele apparatuur zoals televisies, spelcomputers en dvd-spelers zijn meeverzekerd tot EUR 12.000,-. Vind je dat niet genoeg, dan kun je het verzekerde bedrag verhogen tot EUR 20.000,-.

Inboedel in garage? Verzekerd!

Heb je een garage die buiten het terrein van je woning ligt? Dan is de inboedel die je hierin bewaart verzekerd tot een bedrag van EUR 5.000,- met een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis. De garage moet dan wel binnen 300 meter van je woning staan.

Deskundige hulp bij cybercriminaliteit

Je klikt op een verkeerde link en je persoonlijke gegevens liggen op straat. Steeds meer mensen komen in aanraking met cybercriminaliteit. KNMV Verzekeringen helpt met preventieve tips en deskundige hulp als het toch mis gaat.

Extra voordelen

Je bent nooit onderverzekerd

Nieuwe meubels, een coole designlamp of vloerbedekking gekocht? De dekking van jouw verzekering stijgt gewoon mee. Zo ben je dus altijd voor de juiste waarde verzekerd. Voor een aantal zaken geldt een maximale. Bijvoorbeeld voor sieraden, kunst, computer en audiovisuele apparatuur.

Herstelservice: gemak en voordeel bij schadeherstel

Bij schade komt veel geregel kijken. Wij helpen je daarbij met onze herstelservice. Zodra jij je schade bij ons meldt, regelen wij de rest: vakkundig herstel én de afhandeling van de kosten.

Normaal gesproken is er een eigen risico van EUR 100,-. Als je gebruik maakt van onze herstelservice hoef je dit niet te betalen. Let op: bij mobiele elektronica geldt het eigen risico altijd! Heb je een schade die beneden het eigen risico blijft dan kan je geen gebruik maken van onze herstelservice.

Opzeggen wanneer jij wilt

Je kunt de verzekering op elk moment opzeggen. Deze stopt dan automatisch 30 dagen later.

Beoordeling

Premie berekenen

wat vergoedt de Inboedelverzekering?

Brand, diefstal, ongelukjes

De spullen in je huis zijn verzekerd tegen brand en diefstal. Maar ook tegen de gevolgen van ongelukjes. Dus ook een schroeiplek op je vloerbedekking als er per ongeluk een kaars omvalt. Niet verzekerd is bijvoorbeeld schade ontstaan door aardbeving, overstroming, slecht onderhoud of slijtage. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waar je wel en niet voor verzekerd bent.

Spullen in je garage

Ook spullen in je garage bij je woning zijn verzekerd. Heb je een garage die buiten het terrein van je woning ligt? Dan is de inboedel (met uitzondering van sieraden) die je hierin bewaart verzekerd tot een bedrag van EUR 5.000,- met een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis. De garage moet dan wel binnen 300 meter van je woning staan.

Veranderingen aan je huurwoning

Heb je op eigen kosten veranderingen en verbeteringen aangebracht in je huurwoning? Ook die zijn meeverzekerd, tot EUR 6.000,-. Dit bedrag kun je eventueel verhogen tot EUR 30.000,-.

Gebroken ramen

Je kunt je inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Glas in ramen en deuren, kunststof koepels en vensters zijn dan verzekerd. Maar ook glas in windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Heb je zonnepanelen? Ook deze zijn verzekerd. Schade aan glas-in-lood en draadglas als gevolg van technische mankementen of fabricagefouten is niet gedekt.

Sieraden, antiek en kunst

Sieraden zijn gedekt tot EUR 6.000,-; computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 12.000,-; antiek, kunst en verzamelingen tot EUR 15.000,-. Je kunt de dekking voor sieraden verhogen tot EUR 10.000,-; voor computers en audiovisuele apparatuur tot EUR 20.000,- en voor kunst en verzamelingen tot EUR 25.000,-.

Cyberhulp

Als eerste in Nederland heeft KNMV Verzekeringen (onderdeel van Aon) een inboedelverzekering die standaard hulp biedt bij cyberincidenten. Je kunt denken aan het hacken van bestanden, diefstal van je identiteit of virussen die je computer gijzelen.

Als je te maken krijgt met een cyberincident kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen met de CyberHulplijn. Deskundige medewerkers helpen bij het vinden van een oplossing. Ook helpen ze bij het inschakelen en waarschuwen van de juiste bedrijven en instanties. Denk aan de politie, de bank en creditcardmaatschappij.

Je krijgt ook toegang tot een website met preventieve tips en adviezen. Die helpen voorkomen dat je het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Bekijk de Verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt je deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.