Oldtimer & Caféracer

Premie berekenen

Waar moet je opletten bij het verzekeren van je oldtimer of Caféracer?

Met jouw originele oldtimer of caféracer heb je een bijzondere band. Die ken je tot in detail. Het is de machine van je dromen, helemaal in jouw stijl en puntgaaf. Er naar kijken maakt je gelukkig; ermee rijden is het mooiste wat er is. Daarbij hoort de allerbeste motorverzekering.

Deskundige taxatie

De betekenis van jouw oldtimer of café­racer is niet in geld te vatten. Misschien heb je er voor honderden of zelfs duizenden euro's aan verbouwd. Stad en land ben je afgereisd voor precies de juiste onderdelen. Om nog maar te zwijgen van alle vrije tijd en bloed, zweet en tranen ...

Wil je je motor Casco verzekeren? Dan heb je een goede waardebepaling nodig van een erkend motortaxateur. Die kent de markt, weet de waarde en ziet niets over het hoofd. Zijn waardebepaling is de basis voor de eventuele schade­vergoeding en hiermee kun jij een passende verzekering afsluiten. Achteraf is er dan geen discussie over de waarde.

10% Winterstopkorting

Houd jij je oldtimer of caféracer 's-winters veilig binnen. Kies dan voor onze winterstopkorting. In de periode van de winterstop mag je niet rijden, maar je motor blijft wel verzekerd tegen brand en diefstal.

Technisch aanpassen?

Heb jij plannen om je oldtimer of caféracer technisch aan te passen? Bijvoorbeeld om hem verder terug te brengen in originele staat? Of toch dat andere blok eronder? Houd dan wel rekening met de RDW-regels voor typegoedkeuring.

Waarom is onze motorverzekering voor je Oldtimer of Caféracer de beste keus?

5% KNMV ledenkorting

Bij KNMV Verzekeringen zorgen we altijd voor een eerlijke prijs door keuze uit meerdere verzekeraars. Lid van KNMV? Dan krijgt jij 5% ledenkorting op jouw motorverzekering.

10% winterstopkorting

Onze winterstop is van 15 december tot 15 februari. Traditioneel is de Motorbeurs de aftrap van het seizoen. Je KNMV Motorverzekering houdt daar rekening mee!

Hulp bij schade in binnen- en buitenland

Raak je betrokken bij een ongeluk en je kunt niet verder met je motor? Wij zorgen voor vervoer van je motor en zorgen dat jij weer thuis komt.

Veelgestelde vragen

  • Als je de voortgezette rijopleiding (VRO) hebt gevolgd bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) krijg je korting op je premie bij Allianz en a.s.r.

  • De persoon die de verzekering heeft afgesloten (de verzekeringnemer).

  • Voor ieder jaar dat je achter elkaar verzekerd bent geweest en geen schade hebt gehad, bouw je een schadevrij jaar op. Wanneer er sprake is van schade kan je schadevrije jaren kwijtraken. Dit is afhankelijk van de situatie.

Meer veelgestelde vragen