Over KNMV Verzekeringen

In 1946 lanceerde KNMV Verzekeringen als eerste in Nederland een verzekering die specifiek was ontwikkeld voor motoren. Tot die tijd moesten motorrijders het doen met een autoverzekering. Het was niet de laatste primeur. De nieuwwaarderegeling, aankoopwaarderegeling, de winterstop: we vinden het nu heel normaal, maar het werd bedacht door de specialisten van KNMV Verzekeringen.

Wij willen meer doen dan het bieden van een goede motorverzekering. We vinden het ook heel belangrijk om je goed te informeren over de risico’s die motorrijden met zich meebrengt. Want voorkomen is beter dan genezen.

KNMV Verzekeringen is een handelsnaam van Aon Nederland. Lees meer over onze dienstverlening. One Underwriting is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.

Jouw mening telt

KNMV Verzekeringen hecht grote waarde aan de feedback van klanten. Die helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. Daarom vragen wij op belangrijke momenten naar je mening. Bijvoorbeeld na het afhandelen van een schademelding. Of nadat je een wijziging aan ons hebt doorgegeven. Wij werken hiervoor samen met Expoints. Deze onafhankeljke partij nodigt klanten uit om een beoordeling te schrijven en plaatst deze op haar eigen website. Alle reviews worden geplaatst, zowel positieve als negatieve reviews. Op deze manier laten wij bestaande en nieuwe klanten zien hoe anderen onze dienstverlening ervaren. Eerlijk en transparant.