Sportmotor

Premie berekenen

Waar moet je op letten bij het verzekeren van je Sportmotor?

Snelheid, acceleratie, focus en...controle. Daar draait het om als jij de weg op gaat. Of je nu een splinternieuwe productiemachine rijdt, of een replica van een oude raceheld: pk's hebben ze allemaal genoeg. De kunst is om die kracht én de risico's te beheersen. Wij helpen je daar graag bij, met de juiste verzekering.

Helm & kleding meeverzekerd

Wie graag de gripgrens opzoekt, kan wel eens een schuiver maken. Dat geeft lelijke krassen: op je motor en je ego, maar ook op je gepaintbrushte '46'-helm en je soepele leren pak. Wij bieden de mogelijkheid om je helm en motorkleding mee te verzekeren.

Rechtsbijstand nodig?

De tegenpartij zag je niet aankomen? De tegenpartij vond dat je te hard reed? Bij aanrijdingen of ongevallen met andere weggebruikers heb je als motorrijder vaak de schijn tegen. Dan is het fijn als je kunt terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dure advocaatkosten. Kies daarom altijd voor een rechtsbijstandsdekking.

Opzittenden-dekking

Korte rit of een verre reis? Kies voor een Opzittenden Plus-dekking. Die biedt uitkering bij bagage- en letselschade voor jezelf, maar ook voor je eventuele duopassagier. Schade aan kleding en helm van jouzelf en je passagier is meeverzekerd.

Waarom is onze motorverzekering voor je Toermotor de beste keus?

Nieuwwaarderegeling

Als je een nieuwe motor hebt gekocht, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Onze nieuwwaarderegeling neemt alle zorgen weg. Je motor is namelijk 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. De nieuwwaarderegeling geldt voor de dekkingen WA + Beperkt Casco en WA + Uitgebreid Casco.

5% KNMV ledenkorting

Bij KNMV Verzekeringen zorgen we altijd voor een eerlijke prijs door keuze uit meerdere verzekeraars. Lid van KNMV? Dan krijgt jij 5% ledenkorting op jouw motorverzekering.

Aanvangskorting

KNMV Verzekeringen hanteert een aanvangskorting. Voorbeeld: ben je 40 jaar of ouder en rijd je minder dan 15.000 km per jaar? Dan krijg je van ons direct 45% korting! Dit kan op basis van je schadevrije jaren oplopen tot 75%.

Veelgestelde vragen

  • Als je de voortgezette rijopleiding (VRO) hebt gevolgd bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) krijg je korting op je premie bij Allianz en a.s.r.

  • De persoon die de verzekering heeft afgesloten (de verzekeringnemer).

  • Voor ieder jaar dat je achter elkaar verzekerd bent geweest en geen schade hebt gehad, bouw je een schadevrij jaar op. Wanneer er sprake is van schade kan je schadevrije jaren kwijtraken. Dit is afhankelijk van de situatie.

Meer veelgestelde vragen