Overzicht

Blog

Doe mee aan de Dag van de Motorrijder!

Pak zondag 2 april de motor, geniet van een prachtige rit in de vroege lente en kom langs voor een bak koffie¿ Het is de Dag van de Motorrijder!

Doe mee aan de Dag van de Motorrijder!

Door het hele land zijn er koffiepunten bij enthousiaste toerclubs en enkele andere leuke motorlocaties. Voor alle provincies vind je op dagvandemotorrijder.nl geweldige gpx-routes met onderweg één of meerdere koffiepunten. Maar, zelf je weg kiezen kan natuurlijk ook. In dat geval vind je op dezelfde website ook ‘gewoon’ de gegevens van alle koffiepunten. Hoeveel ga jij er langs?

De KNMV lanceerde in 2022 de Dag van de Motorrijder om een leuke dag te organiseren voor en door zo veel mogelijk motorrijders en –clubs. Maar, daarnaast is de dag bedoeld als vehikel om aan niet-motorrijders te laten weten dat het seizoen is begonnen en wij de weg weer opgaan: ‘houd rekening met motorrijders, net zoals zij dat met jou doen!’ Die boodschap blijkt jaar in, jaar uit belangrijk om te blijven benadrukken voor onze veiligheid in het verkeer én voor wederzijds begrip, bijvoorbeeld met betrekking tot de geluidsdiscussie. Iets waar de KNMV zich namens motorrijdend Nederland hard voor inzet.

Maar, genieten staat 2 april voorop. Daarom zien we jou en jouw motormaten graag onderweg tijdens de Dag van de Motorrijder 2023!

Deel deze pagina via: