Overzicht

Blog

Ervaren motorrijder? Toch op cursus!

KNMV Verzekeringen vindt het belangrijk dat zijn medewerkers meedoen aan voortgezette rij-opleidingen (VRO). Zo kunnen ze hun eigen klanten nog beter adviseren. Vandaag volgen we Marion die de motortraining Risico Herkennen doet. Ervaren rijder? Ook voor jou is een training nuttig!

De training, gewaarderd met een Europees kwaliteitslabel, helpt je gevaarlijke situaties herkennen en daar passend op te reageren. Na een kort stukje theorie volgt het praktijkgedeelte op de openbare weg. Aan het einde van de dag kijken de cursisten samen terug op de training. Welke gevaarlijke situaties kwam je tegen? En hoe heb je daar op gereageerd? De cursus is niet alleen voor beginnende bestuurders. Eén van de valkuilen voor ervaren motorrijders is dat er gemakzucht sluipt in je rijgedrag.

Korting op je verzekering

Volg je de opleiding Risico Herkennen bij de KNMV, dan ontvang je 5 jaar lang 10% korting op je motorverzekering bij KNMV Verzekeringen. Bovendien is schade aan je motor tijdens de training gedekt bij de dekking WA Plus Uitgebreide Casco. Ook heb je geen terugval in je schadevrije jaren als je tijdens de training schade rijdt. Meer informatie op www.knmv.nl.

Deel deze pagina via: