Overzicht

Blog

Op bezoek bij de mensen achter KNMV Verzekeringen

In 1946 lanceerde KNMV Verzekeringen voor het eerst een verzekering die specifiek was ontwikkeld voor motoren. Ook belangrijke polisvoorwaarden zoals de nieuwwaarderegeling en winterstop zijn door KNMV Verzekeringen bedacht. Maar wie zijn de mensen achter dit bedrijf? We gaan op bezoek bij de klantenservice in Noordwijk.

Tijdens ons bezoek aan de klantenservice spreken we een van de eerste mensen die je aan de lijn krijgt als je naar KNMV Verzekeringen belt. Wat zijn de vragen die de medewerkers dagelijks aan de telefoon krijgen?

Ook voor niet-leden

Wist je trouwens dat je geen lid hoeft te zijn van de KNMV om een verzekering bij KNMV Verzekeringen af te sluiten? Makkelijk en voordelig is het wel. Je profiteert dan van diverse voordelen, bijvoorbeeld pechhulp voor de motor in Nederland. Standaard krijg je pechhulp in het buitenland. KNMV Verzekeringen denkt graag mee met de klant. Een advies op maat en soms een persoonlijk kaartje. Aan kennis, betrokkenheid en passie is geen gebrek bij de medewerkers van KNMV Verzekeringen. Voor en door motorrijders, luidt dan ook het motto.

Deel deze pagina via: