Onze Woonhuis­verzekering
staat als een huis

Premie berekenen

Woonhuisverzekering

Je huis is je thuis. Stel je voor dat daar iets mee gebeurt - daar moet je niet aan denken. Denk daarom nu even na over de KNMV Woonhuisverzekering. Daarmee is je huis uitstekend verzekerd en de dekking sluit naadloos aan op die van de KNMV Inboedelverzekering. Zo ben je nooit dubbel verzekerd en betaal je ook geen dubbele premie.

Waarom is onze woonhuisverzekering de beste keus?

All Risk verzekerd: een zeker gevoel

Met de KNMV Woonhuisverzekering ben je verzekerd voor bijna elke schade aan je huis. Bijvoorbeeld bij brand, lekkage en stormschade. Niet verzekerd is bijvoorbeeld aardbeving, overstroming, bouwfouten of slecht onderhoud.

Glas meeverzekerd

Je KNMV Woonhuisverzekering dekt ook schade aan ramen, glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Zelfs zonnepanelen!

Je tuin hoort ook bij je huis

Schade aan je tuin? Je KNMV Woonhuisverzekering vergoedt de schade tot EUR 25.000,-. Schade door het weer is niet verzekerd.

Extra voordelen

Altijd voor de juiste waarde verzekerd

Je woonhuis is nooit onderverzekerd. Je bent dus altijd voor de juiste waarde verzekerd. Een hele geruststelling als je schade hebt.

Herstelservice: gemak en voordeel bij schadeherstel

Bij schade komt veel geregel kijken. Wij helpen je daarbij met onze herstelservice. Zodra jij je schade bij ons meldt, regelen wij de rest: vakkundig herstel én de afhandeling van de kosten.

Normaal gesproken is er een eigen risico van EUR 150,-. Voor stormschade is dit EUR 250,-. Als je gebruik maakt van onze herstelservice hoef je dit niet te betalen. Behalve als het om een storm en waterschade gaat, dan moet je het eigen risico van EUR 250,- wel betalen. Heb je een schade die beneden het eigen risico blijft dan kan je geen gebruik maken van onze herstelservice.

Opzeggen wanneer jij wilt

Je kunt de verzekering op elk moment opzeggen. Deze stopt dan automatisch 30 dagen later.

Beoordeling

Premie berekenen

wat vergoedt de Woonhuisverzekering?

Brand, lekkage, stormschade? Gedekt!

Vrijwel elke schade aan je woning is verzekerd. Bijvoorbeeld door brand, lekkage en storm. Gebeurtenissen die je zelf niet in de hand hebt dus. Niet verzekerd is bijvoorbeeld schade ontstaan door aardbeving, overstroming, bouwfouten of slecht onderhoud. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waar je wel en niet voor verzekerd bent.

Glas meeverzekerd

Breuk van ramen is verzekerd. Dat geldt ook voor glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Heb je zonnepanelen? Ook deze zijn verzekerd. Schade aan glas-in-lood en draadglas als gevolg van technische mankementen of fabricagefouten is niet gedekt.

Tuinschade meeverzekerd

Bij een fikse brand of lekkage kan ook je tuin flink beschadigd raken. Je bent tot EUR 25.000,- verzekerd voor het opnieuw aanleggen van bestrating en beplanting. Schade veroorzaakt door weersomstandigheden is niet gedekt. Ook bij vandalisme of als er iets uit je tuin wordt gestolen is dat niet verzekerd.

Garage? Verzekerd!

De garage aan je woning of op je terrein is standaard meeverzekerd. Je kunt zelfs een garage meeverzekeren die tot 300 meter van je woning staat. In dat laatste geval is de dekking tot EUR 20.000,-.

Belangrijke documenten

Bekijk de Verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt je deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.